Over mij

Hai, welkom op mijn pagina.

Even voorstellen! Mijn naam is Kelly en woon in Zoetermeer. Ik ben pas begonnen met Kelly’s Crazy Croissants. Dit sloeg enorm goed aan waardoor ik de stap heb genomen hiermee verder te gaan.

Wat is nou Kelly’s Crazy Croissants? Ik maak elk weekend twee verschillende smaken croissants. Deze vul en versier ik met de gekste dingen. Zo hebben we al een unicorn versie gehad met donut, aardbeien en chocolade. Of wat dacht je van onze paasversie met paaseieren. Maar ook hete kip of hotdog. Ik blijf de gekste dingen bedenken. Toen kwam ik ook met croffles. Dit is een wafel gemaakt van croissant en ook deze worden versierd met verschillende crèmes, chocolade, snoep etc. En zo ga ik steeds meer verzinnen om jullie elk weekend andere smaken te kunnen laten proeven. Houd hiervoor dus mijn socials in de gaten want hier komen elke week de smaken op die je kan gaan bestellen!

Heb je nu iets besteld bij mij en denk je wauw deze croissants of croffle wil ik wel op mijn feestje? Dat kan! Lees daar even meer over bij het menu feestje!

Ik hoop dat ik veel mensen blij kan maken met mijn Crazy Croissants!